A legutóbb augusztusban, San Jose-ban megrendezésre került Wekfest-ről eddig csak a lökhárítóit csúnyán letörő Nissan Silvia videója juthat eszünkbe, amit talán nem is létezett olyan autós oldal, ami ne osztott volna meg valamely - többségében rettentően hozzáértő - kommentárral.

Hogy valaki érti-e, vagy éli-e az extrém módon átalakított autók világát, jelen esetben teljesen mindegy, az azonban elég visszás volna, ha magáról a rendezvényről semmit sem mutatnánk. Azt hiszem, megéri:

Wekfest San Jose 2014

A túlnyomórészt eszméletlen szépen felgyúrt import gépekből összeálló felhozatalban olyan nyalánkságok tűnnek fel, mint a Rocket Bunny GT-R, Rauh-Welt Begriff Porsche 911 vagy éppen a Datsun 260Z példányai, melyből ugye itthon is ismerünk egy remek darabot.

Az évente több államban is megrendezésre kerülő WEKFEST találkozókat 2009 óta tartják, autóval bejutni kizárólag meghívásos alapon, előzetes zsűrizés után lehet. Cserében ezeken a bulikon tényleg csak a krém vesz részt, hasonlóan az itthoni StanceFest szervezésekhez.