Skoda Felicia

Szabee267
Szabee267 autója
Népszerűség:
-
Kategória:
Tuned
Eleged van a sok kérdésből, árulod az autód, vagy csak megkönnyítenéd az autó szépségverseny zsűrijének dolgát a találkozókon? Mentsd le képként az autód oldalára vezető QR-kódot, amit például matricára nyomtatva bárhol elhelyezhetsz autódon, vagy kiegészítheted vele az adatlapod kiállításokon.

Autó adatai

Motor
Motor
1.3MPi
Elektronika
Motor Excel által módosított ECU
Légszűrő
Nyitott, hideg levegő szívás
Kipufogó
4-2-1 leömlő, favorit középső dob, Ulter Sport hátsó végdob, 45mm rendszer.
Gyújtás
Gyári elekteonikus
Egyéb
A motor fizikailag még gyári, az üzemanyag adagoló rendszer kapott egy manuális nyomás szabályozó szelepet, fix 4bar nyomással, kikerült a rendszerből a katalizátor, beszerelésre vár egy Gaál SP3 vezérmű tengely és a kipufogó rendszer átalakítása 50-es átmérőre. Ezek után módosítható lesz a már meglevő ECU térkép is. Pontos teljesítmény adatokat nem tudni a jelenlegi összeállításról.
Nyári felni konfiguráció
Gumi
Gyári méret, 175/60 R14
Felni
ATS, talán gyári Golf 2 felnik, sajnos eredetét nem tudom, 6.5j széles ET33.
Futómű
Rugók
HP Racing
Gátlók
HP Racing állítható magasságú gátlók teljesen leengedve
Fékek
Elől Ford Mondeo 2.0 nyergek, Kia Rio2 260mm hűtött tárcsák, hátul jelenleg gyári dob fék, de készül a Golf GTI tárcsafék rendszere felújított hátsó híddal.
Merevítők
Elől kemény alumínium torony merevítő, alul nagyobb motorizációból torziós rúd, hátul gyári merevítő.
Külső Optika
Karosszéria
A karosszéria javarészt gyári állapotban van, az elejétől indulva kapott optikás Polo 6n1 fényszórókat és irányjelzőket, ami igényelte a motorháztető átalakítását (megnyújtva kb 25mm-rel), át lettek alakítva a sárvédők is a irányjelzők körül és Polo króm oldalsó indexeket kaptak, majd az összkép érdekében a hűtő rács is egyedileg lett kialakitva, felhasználva Felicia és Polo komponenseket. A lökhárító maradt a gyári, beépített nappali menetfényekkel. Az oldalait tekintve nem lett változás, csak a hátsó sárvédő ívek lettek egybe dolgozva a küszöbökkel. A csomagtartó ajtaja üvegszálasra lett cserélve, hátsó lökhárító gyári, rejtett tolató radarral. Ami a fényezést illeti, saját kezűleg készült és Honda karib feketére esett a választás, ami napfényben meggy vörös/lila árnyalatba megy át. Hátsó lámpa testek enhye sötétítést kaptak.
Belső Optika
Festés, dekor
Tető kárpit kapott egy fekete műbőr bevonatot, a műanyag elemek egy része fényezésre vár.
Ülések
Elől és hátul is Octavia 2 ülések, hátul saját kezűleg gyártott konzolokkal.
Kormány
Gyári sport Momo kormány
Kiegészítők
\\\"A\\\" oszlopra szerelt kiegészítő mérő órák (olaj nyomás, olaj hőfok, akku feszültség) Depo Racing. A műszer egység egyedi számlapokat kapott és LED háttér világítást. A gyári fényszóró magasság állító helyére be került egy elektronikus vezérlő Fabia 1-ből, ami az új optikát vezérli.
HIFI / Multimédia
Fejegység
Pioneer optikai mechanika nélkül
Erősítő
1 drb mono blokk a mélynyomó számára Gladen RC 600c1
Hangszórók
Elől Mac Audio komponens szet, hátul Mac Audio 3 sávos ovális hangszórók egyedi dobozban, a mélynyomó egy DD Redline 608 egyedi ládában tesztelés alatt.

Legfrissebb képek

kép 0.

kép 1.

kép 2.

kép 3.

kép 4.

kép 5.

Összes profilkép megtekintése

Legfrissebb kommentek

Ehhez az autóhoz még nem érkezett hozzászólás
Legyél Te az első!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!

Az autóhoz elérhető alkatrészek a Tuningbazár.hu rendszerében

X
Hozzászólások betöltése folyamatban...
Hozzászóláshoz előbb jelentkezz be.
Kép ajánlása felhasználóknak

Megtaláltad egy ismerős user autóját, vagy csak ajánlanád neki a képet? Az alábbi űrlap segítségével elküldheted neki, ő pedig könnyedén fel tudja venni a saját adatlapjára.