Fiesta helyett RTR Mustang (fotó: Road & Track)

Az autós sportok világszerte ismert fenegyereke, Ken Block egy percig sem pihen. Lassan egy éve, hogy a Need for Speed - Rivals videójáték szellemében a világ legnagyobb Gymkhana pályáján szántotta fel a betont és a jelek szerint idén is novemberre időzíti az új rész megjelenítését.

A hetedik epizódot Los Angelesben forgatják, az eseményeket pedig a Road & Track magazin kapta lencsevégre. Ami rögtön feltűnik, hogy itt bizony nyoma sincs a korábbról megismert ST RX43 Fiestának, Block ehelyett vérbeli fenevaddal, egy 60-as évekbeli RTR Mustanggal hozza a kötelezőt.

A Vaughin Gittin Jr nevéhez fűződő épített izomautókról korábban már cikkeink közt is olvashattatok, köztük is egy igen különleges 1969-es darabról, az RTR-X-ről.

A brandpárosítás mindenesetre remek ötletnek tűnik, persze az még korántsem biztos, hogy a teljes kisfilmet ezzel az autóval forgatják le.

A felvételek elkészítése állítólag igencsak nagyban zajlik az Angyalok Városának utcáin, összesen nyolc operatőrt, egy helikoptert és a világ összes goPro kameráját számolták össze ottjártukkor a kémfotósok.

Hiába, emelni kell a tétet, főleg ha a "konkurencia" ilyen videókkal bombázza az internetet...