Elektronikai tuning - Kihangosítók

Parrot MKi9200 Colour beépíthető bluetooth kihangosító színes TFT kijelzővel

64 989 Ft
Készlet
Rendelésre
Információ kérése A feltűntetett ár és készlet tájékoztató jellegű! Az aktuális információkról, fizetési és szállítási feltételekről érdeklődj a hirdetőnél.
Elérhetőség
POWERTUNING - minőségi elektromos autóextrák
Régió
Csongrád megye
Telefon
+36 30 870-2360
Mobil
+36 30 870-2360
E-mail
Üzenet küldése
Weboldal
https://shop.powertuning.hu
Ezekhez az autókhoz
Univerzális
Ez a termék most akciós!

Rendeld meg a terméket a webárhuházunkon keresztül, és a listaárból most 5% kedvezményt kapsz. FIGYELEM! A fenti akciós ár kizárólag az online megrendelt termékekre vonatkozik! Vásárláshoz tedd a terméket a kosárba, majd töltsd ki az adataid, és küldd el a megrendelőt! Az átvétel módjáról e-mailben és telefonon egyeztetünk Veled.

Termékleírás

A Parrot MKi9200 Colour egy színes kijelzővel ellátott beépíthető bluetooth vezetéknélküli kapcsolattal működő telefonkihangosító. A kihangosítás az autó gyári audiórendszerén keresztül valósul meg. Híváskor az autórádió elnémul, a színes kijelzőn megjelenik a hívó fél neve, vagy telefonszáma, valamint a készülék bemondja a hívó fél nevét, Ön pedig egy gombnyomásra felveheti a telefont, és a kormány elengedése nélkül beszélhet. Az Ön bluetooth vezetéknélküli kapcsolattal rendelkező telefonját párosítsa a kihangosítóhoz! A kijelzőn információt kaphat a telefon állapotáról és könnyen beállíthat minden a menüjében. A kihangosító automatikusan letölti a telefonból a telefonkönyvet, így akár a készüléken keresztül is kikeresheti a felhívni kívánt felet, ha az benne van a telefonkönyvben. A kihangosító készülék összesen 8000 nevet képes tárolni (max 1500 név/mobiltelefon) és 5 telefonnal tud bluetooth kapcsolatot létesíteni. Ön tárcsázhat akár a hívandó fél nevének bemondásával is! Ezzel a készülékkel akár zenelejátszásra is van lehetőség. A kormányra helyezhető vezérlővel pedig léptethető a zene, valamint fel-, lerakható a telefon. Lehetőség van a Parrot kihangosítók szoftverfrissítésére is! Ez szintén vezetéknélküli bluetooth kapcsolaton keresztül valósul meg, így nem kell kiszerelni a készüléket a frissítéshez.