Egyéb - Autóápolás

Üvegtisztító

3 410 Ft
Készlet
Rendelésre
Információ kérése A feltűntetett ár és készlet tájékoztató jellegű! Az aktuális információkról, fizetési és szállítási feltételekről érdeklődj a hirdetőnél.
Elérhetőség
Autoglym
Régió
Budapest
Cím:
1046 Budapest, Irányi Dániel utca 16.
Mobil
0630 201 4191
E-mail
Üzenet küldése
Weboldal
autoglym.hu
Ezekhez az autókhoz
Univerzális
Ez a termék most akciós!

Rendeld meg a terméket a webárhuházunkon keresztül, és a listaárból most 5% kedvezményt kapsz. FIGYELEM! A fenti akciós ár kizárólag az online megrendelt termékekre vonatkozik! Vásárláshoz tedd a terméket a kosárba, majd töltsd ki az adataid, és küldd el a megrendelőt! Az átvétel módjáról e-mailben és telefonon egyeztetünk Veled.

Termékleírás

Üvegtisztító

A tiszta szélvédő és oldalüvegek, elengethetlenek a biztonságos vezetéshez. Az Autoglym egy szuper spray-t ajánl a gyors üvegtisztításra kívül és belül, hogy kristálytiszta, foltmentes eredményt érjen el üveg és műanyag ablakokon.
Az Autoglym Fast Glass szilikon, viasz és csiszolóanyagmentes, így nem hagy semmilyen nyomot.
Mivel nem tartalmaz csiszolóanyagot, különösen ajánlott akril- és műanyag ablakokra, amiket egy csiszolót tartalmazó tisztító, rendszeres használat esetén könnyen összekarcolhat, elhomályosíthat.
Az Autoglym Fast Glass használható még a beltéri műanyagok portalanítására és a madárürülék, fanedvek és rovarok eltávolítására a fényezésről, ha az azonnali mosásra nincs lehetőség.
A legtöbb háztartási üvegtisztító waxot vagy szilikont tartalmaz a kellő kozmetikai hatás elérésére, de ez elkenődve, nedves időben igen veszélyes lehet a szélvédőn.
Jó tudni
Egy papírtörlőre fújva kenje szét a felületen és egy másik száraz törlőkendővel távolítsa el. Ne hagyja megszáradni. A kezelt felületet fényesítse újra. Ne feledje az ablakokat leereszteni, hogy az éleket is megtisztítsa. És végül használja az ablaktörlő lapátok élein és az ablakkereteknél a felhalmozódott szennyeződés eltávolítására. Mindig samponozás után tisztítsa meg a szélvédőt, hogy eltávolítsa a sampon fényesítő összetevőit.

Termékbemutató::


További infók a termékről a forgalmazó weboldalán!