Egyéb - Autóápolás

Motortér Tisztító

5 390 Ft
Készlet
Rendelésre
Információ kérése A feltűntetett ár és készlet tájékoztató jellegű! Az aktuális információkról, fizetési és szállítási feltételekről érdeklődj a hirdetőnél.
Elérhetőség
Autoglym
Régió
Budapest
Cím:
1046 Budapest, Irányi Dániel utca 16.
Mobil
0630 201 4191
E-mail
Üzenet küldése
Weboldal
autoglym.hu
Ezekhez az autókhoz
Univerzális
Ez a termék most akciós!

Rendeld meg a terméket a webárhuházunkon keresztül, és a listaárból most 5% kedvezményt kapsz. FIGYELEM! A fenti akciós ár kizárólag az online megrendelt termékekre vonatkozik! Vásárláshoz tedd a terméket a kosárba, majd töltsd ki az adataid, és küldd el a megrendelőt! Az átvétel módjáról e-mailben és telefonon egyeztetünk Veled.

Termékleírás

Motortisztító

Az Autoglym Engine & Machine Cleaner egy rendkívül hatékony vízbázisú készítmény, motorok, alkatrészek, kerekek és egyéb felületek tisztítására. Egyszerűen fujja a felületre, kefélje át és öblitse le. Gyorsan feloldja az olajat, zsírt, piszkot és közlekedési szennyeződést minden felületről. Úgy működik, mint egy mosó és tisztítószer, zsírtalanítóval kombinálva. Ártalmatlan fényezéssel, gumi, műanyag, és fém alkatrészekkel érintkezve. Gyorsan és biztonságosan tisztítja a teljes motorteret és az ajtóréseket (falcokat). Az Autoglym Engine & Machine Cleaner egy oldószermentes, vízbázisú és biológiailag lebomló készítmény. Használható galvanizált, egyedi vagy speciális bevonattal ellátott kerekek tisztítására.
Jó tudni
Kikapcsolt, kihűlt motoron szabad használni. A vízre érzékeny elektromos berendezéseket takarja le zacskóval, vagy fóliával. Tökéletes kerti szerszámok, fűnyírók, kerékpárok általános tisztítására. Használat után öblítse le vagy törölje szárazra.

Termékbemutató:


További infók a termékről a forgalmazó weboldalán!