A belső optikai tuning koronázatlan bolgár királya, a Vilner ismét egy gyönyörű utastéri átalakítással vonta magára a figyelmet. Az alap ezúttal egy új szériás Audi RS6-os kombi.

A lényeget a hófehér bőrbe csomagolt, rendkívül igényes kivitelű ülések és ajtókárpitok jelentik, de kicsit jobban szemügyre véve a dolgokat, módosítás nélkül hagyott felület alig-alig maradt odabent. A műszerfalat és a konzolokat karbon berakásokkal díszítették, a tetőt és az oszlopokat pedig fekete flock bevonattal borították. Utóbbiból még a belső tükör műanyag házára is jutott.

Apróság, de a makulátlan környezetben nagyot mutatnak a világoskékre cserélt biztonsági övek is, melyek szépen harmonizálnak az autó kasztnijának színével.

A belbecs nem csak a utasteret érinti, a Vilner német partnere, a RaceChip Germany szoftverének köszönhetően egészen 700 lóerőig mérgelte fel a gyárilag 560 lóerős, 4.0 literes ikerturbós V8-ast. Mindez makulátlan belső környezetben megtapasztalható 3,9 másodperces 100-as sprintet, valamint 305 km/órában limitált végsebességet garantál.

A remekül tuningolható RS6-ost egyébként az O.CT és az MTM is 700 ló közelébe húzta, nem utolsósorban pedig a svéd sílegenda, Jon Olsson kedvence is, aki éppen kőkeményen DTM-esíti a gépet.