TechArt Porsche Macan

A TechArt tuningcég elkészítette a teljes tuningcsomagot a kisebb Porsche SUV fejlesztésére. A Macan általuk frontspoilerrel, küszöbidomokkal, hátsó szárnnyal, toldattal és diffúzorral lehet gazdagabb. Mindez poliuretánból készül. De elérhető karbon csomag is, mikor a könnyebb és drágább anyagból vannak a tükörházak, az első koptatók, és a kis hátsó légterelő.

TechArt Porsche Macan tuning

A látványon kívül plusz teljesítményt is kínálnak. A Macan Turbo 3,6 literes, V6-os motorjának 400 lóerejét 50-nel toldják meg, a nyomaték 70 Nm-rel több a gyári 550-nél. Így a százas sprintet 4,4 másodperc alatt megfutja az autó, a végsebessége is nőtt, 271 km/h.

TechArt Porsche Macan tuning

Mindez természetesen szoftver tuning, ha valaki többet akar, az rendelhet motoröltöztető készletet és kipufogórendszert - ez utóbbit akár folytószelepvezérléssel. Ez utóbbi elektromos, az utastérből hangolható általa a rendszer. A légrugós gyári futóművet szintén elektronikus úton kényszerítik alacsonyabbra, az ültetés 20-60 mm között szabályozható. Az autóra felrakható legnagyobb felni 22 colos, elölre 9,5, hátra 10,5 col szélességben javasolják - akár egyedi színben is kérhetők.

TechArt Porsche Macan

Az utastérben is dolgoztak rendesen a fiúk. A demoautót teljesen újrakárpitozták, a dekorelemek lehetnek lakkozottak, vagy fa- illetve karbon anyagúak. Átépítik a sportkormányt, bőrbe húzták még a műszerfaltömböt is. Alumínium pedálokat szereltek be. 

TechArt Porsche Macan