A világ legnagyobb háttéripari kiállítása és vására idén is menetrendszerűen november elején került megrendezésre Las Vegasban. Íme egy szép nagy SEMA Show körkép, még forrón tálalva!

A termetes galériát kint tartózkodó régi olvasónknak, Simon Balázsnak, alias Lamboboynak köszönhetjük. Nem ez az első SEMA, amit már végigjárt az utóbbi évek során, elmondása szerint azonban idén valamivel gyengébb a felvonultatott géppark, valamint a felhajtás is, mint mondjuk a 2009-ben látott parádén.

Autók terén a sláger egyértelműen a 2015-ös Ford Mustang, a Nissan GT-R, a Lamborghini Huracán, valamint a Scion FR-S - mindez valamennyire várható volt, az azonban nem, hogy e típusokon kívül mást szinte alig látni. Az ily módon meglehetősen egyhangú felhozatal mellett a standok is egyszerűbbek a megszokottnál, ellenben a show az továbbra is mindent visz.

Hazai szemmel persze egész más a helyzet, már csak így a képek alapján is: azt hiszem, nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy ha csak a mai galéria járműveinek negyedét megnézhetnénk egy magyar rendezvényen, már az minden idők legjobb tuning kiállítása lenne.

Íme az első adag, cirka 250 képpel a még javában zajló show-ról, de hamarosan érkezik a galéria másik fele, valamint a holnap esedékes nagyszabású záróbuli fotóira is kaptunk ígéretet: "Kirajzunk majd a Strip-re, lesz nagy felvonulás és gumifüstölő verseny meg minden ami kell!"

Kicsit sem irigykedünk, ugye...!!

A képek közt örömmel fedezhettünk fel több vasat is, amelyekről mi is hírt adtunk idén, nézzük mik is találhatók meg az első eresztésben:

Kezdjük rögtön a sort egy Liberty Walk Widebody Nissan GT-R-rel!

Vagy a Ferrari 458 Spider-rel, ugyanebból az istállóból.

A darázssárga Forgiato Chevrolet Corvette Stingray is ott volt.

Úgyszintén az elmúlt napok egyik sztárja, az új RTR Mustang!

Már nem mai darab, de a WCC Tron R8-asa is kint villódzott.

Folytatása következik!