Ha japán Porsche tuningról van szó, a Rauh-Welt Begriff megkerülhetetlen név a szakmában. A stuttgarti sportkocsik exkluzív átalakítására szakosodott ázsiai műhely már 18 éve meghatározó szereplője a helyi tuningpiacnak.

Fő profiljukat az utánozhatatlan stílusú widebody karosszériacsomagokban kell keresni, kizárólag a korábbi 911-es modellekhez. Legutóbb az ADV.1 felniken guruló kék 911-esről szóltak a hírek, most pedig itt egy újabb hibátlan alkotás, ezúttal levelibéka-zöldben, 993-as alapra építkezve.

Az eredetileg ezüst fényezésű Porsche brutális, szegecselt sárvédőív-szélesítéseket, küszöbtoldatokat új első és hátsó lökhárítókat, első koptatót és óriási légterelő-szárnyat kapott. A bukóketreccel kimerevített beltérben egyedi szénszálas betétekkel tarkított ROTEC kagylóülések várják az utasokat.

A durva widebody-kit megkívánta a nyomtáv extrém kiszélesítését, hasonlóan a futómű megültetését is, melyet szintén házon belül fejlesztett szettel raktak porig. A képeken szereplő vancouveri (Kanada) modell egyike a világon szaladgáló 170 darab RWB Porsché-knak, ő a Super Musashi fedőnevet kapta.