Legutóbb a tengerentúlról, a Forgiato gondozásában mutattunk be egy Corvette C7 Stingray átépítést, most következzen egy európai példány is. Hasonlóság maximum a színben van!

Az elsősorban amerikai autók tuningjára ráállt német GeigerCars ugyanis jó szokásához híven a motorháztető alá is benézett, ami végül is egy kellemes kompresszor-kúrát vont maga után. A Corvette 6.2 literes V8-asa az Eaton feltöltőjét kapta, mellyel 590 lóerőt és 757 Nm-t teljesít, végsebességét pedig 320 km/órában limitálták.

A gyári futóművet a KW Variante 3 állítható szettje váltotta - természetesen jó mélyre letekerve - felnik terén pedig 19 és 20 colos könnyűfém garnitúra tartozik a repertoárba, 255/30R19 és 305/25R20-as abroncsokkal.

A külcsínre, valamint az aerodinamikai jellemzőkre szépen eltalált bodykit erősít rá. A kompletten karbonból készült szett első toldatot és hűtőrácsot, küszöböket, hátul pedig diffúzort, szárnyat és sárvédő burkolatot tartalmaz.

A teljes csomagot cirka 38.000 Euró (kb 12 millió HUF) fejében vesztegetik, mondjuk ennek körülbelül hatodát teszi ki a képeken is látható gyönyörű "Motorsport Gold" fényezés.