Mint megszokhattuk, Amerikában valamivel lazább elbírálás alá esnek az autókat érintő különböző átalakítások. A következő darab azonban jó eséllyel odakint is erősen határeset kategória.

Az igazán szépre sikeredett új Corvette Stingray-hez láttunk már egyet és mást, többek közt kerek lámpákkal operáló retró farrészt egy olasz cégtőlkomoly widebody kit / felni kombót a Forgiato kínálatában, vagy akár 1.000 lóerős motorikus csomagot is, melynek elkövetője ki más is lehetne, mint a Hennessey Performance.

Na de ez...

A Shark Tooth Grille névre keresztelt hűtőrácsot a fémkiegészítőkben utazó American Car Craft gyártja, tehát amit a képeken látunk, az nem műanyag, vagy matrica, hanem bizony szabvány 304-es ötvözetű rozsdamentes acél. A kiegészítőket számítógép-vezérelt lézerrel vágják ki, majd kézzel csiszolják tökéletesre, sőt, lemattulás és rozsdásodás elleni garanciát is vállalnak rájuk.

Jó kérdés, hogy gyalogosvédelemből egyáltalán valamilyen skálán értékelhetőre vizsgázna-e a cápafogakkal szerelt Corvette, de valami csavar csak lehet a dologban, ha ez így kétféle (polír és fekete fényű) kivitelben kereskedelmi forgalomba kerülhetett. Arról meg már szót ejteni is kár, hogy mennyire borzasztóan bazári a cucc.

nem viccelnek, még cápazenés videót is gyártottak hozzá

Akinek mégis minden vágya egy ilyen rács, itt megrendelheti, főleg ha akar egy kellemesen derűs napot szerezni a Mozaik utca dolgozóinak.