A hasonló nevű MR Car Design-ról már hallottunk korábban is, a szintén német tuningműhelyként tevékenykedő MR Racing viszont a jelek szerint most kezd csak betörni a köztudatba. Van is mivel!

Friss alkotásuk egy 3.0 literes TDI V6 motorral szerelt Audi A7, melyből ugyan sosem lesz RS7, de csupán chiptuning opcióval egy remek 299 lóerős elsőkerekes gép igen. A gyári 204 pacihoz mérve még inkább szép az eredmény, pláne figyelembe véve a mellé társuló 612 Nm-es nyomatékot is. Nem bízták a véletlenra a megállást sem, melyről az S7 elől 400, hátul 370 mm-es tárcsákkal szerelt fékrendszere gondoskodik.

Megjelenésben mindezt - szigorúan az OEM+ vonal szerint - gyári kasztni, valamint borzalmasan megültetett futómű támasztja alá. Ez utóbbi a KW Dynamic Level Control szettje, mely akár egy okostelefon applikációjával is állítható elektronikusan. Felnik terén aranyküllős Emotion Wheels Concave széria került fel 20 colos méretben, 265/30-as Pirelli abroncsokba csomagolva. 

Az optikát továbbá matt királykék fólia dobja fel, mely a kerekekkel együtt kicsit Subarus témát ad az autónak. Odabent az S-szériából származó sportkormány, új szőnyegek, valamint tetőmonitoros multimédia tartozik a repertoárba.