már nem is annyira családi szedán, igaz?

A hihetetlenül népszerű, teljesen elektromos hajtású Tesla Model S sem marad sportosító csomag nélkül. A kaliforniai Unplugged Performance kifejezetten a típus tuningjára specializálódott.

Jogosan adódhat a kérdés, hogy egyáltalán mit érdemes változtatni egy formailag is tökéletesen eltalált autón, a kaliforniai cég azonban egyértelműen megtalálta a választ: az optikát. Persze ez nem világújdonság, tekintve, hogy például már a Rinspeed is lecsapott a modellre.

a korábbi tervek egyike

Idén tavasszal számos szép renderelt kép látott napvilágot a legelső elképzelésekkel. Habár voltak igen merész tervek, mindebből egy viszonylag szolid pakett került végül gyártásba, ami pont a kellő mértékben egészíti ki a szedán vonalait.

A pakett első toldatból, diffúzoros hátsó elemből és spoilerből, valamint küszöbökből áll össze, mindezt viszonylag alacsony áron, 5.000 dollár (kb 1,2 millió HUF) körül kínálják a Model S tulajdonosok rohamosan növekvő tábora számára.

A szettet méretes felnigarnitúrával, na meg persze ültetett futóművel összehangolva tették teljessé, igazán esztétikus végeredménnyel.