Jeremy Clarkson, James May és Richard Hammond már a budapesti show-ra készülnek, július 1-i budapesti fellépésük előtt azonban még találkozott a Túraautó-világbajnokság sztárjával, Michelisz Norberttel.

A Top Gear Live először érkezik Budapestre, csupán egyetlen előadás erejéig, július 1-én a BudapestArénába. A show-ra készülve Jeremy Clarkson, James May és Richard Hammond Michelisz Norberttel, a Túraautó-világbajnokság versenyzőjével találkozott, és beszélgetett arról is, mire számíthatnak a nézők Budapesten.

Jeremy, Richard és James valamint  a legendás sofőr, Stig vezényletével az akciódús show július 1-én 18 órakor lesz látható nálunk. Jegyek korlátozott számban még kaphatók!

Jeremy, James és Richard lelkesen készült a találkozóra Norbival és élénk eszmecserét folytattak Magyarországról, ami alatt Norbert bevezette őket a Rubik kocka rejtelmeibe is, valamint beszélgettek arról, hogy mit csinálnak majd a budapesti előadáson. Az interjú ma lesz látható a TV2 Aktív műsorában!

A Top Gear Live műsorvezetői Michelisz Norberttel találkoztak

?Már kétszer is jártam Budapesten, de még soha nem aludtam a városban. Legutóbb egy Bruce Willis interjú miatt jártam ott, amit a Top Gear előző évadához vettünk fel. Most több napot is Budapesten leszünk az élő show miatt, szóval nagyon izgatott vagyok már és alig várom az első éjszakámat Budapesten. Imádom a világ eme szegletét." - mondta Jeremy.

Jeremy részletezte azt is, hogy mit láthatnak a nézők a BudapestArénában: ?Megjelenünk és összehozunk egy jó show-t. Láthatnak majd engem, amint arcon lő egy mesterlővész, rally autókat, amelyek éppen lángolnak és úgy száguldoznak körbe, egy igazi ókori szekérharcot ahol a lovakat négy robogóval helyettesítettük, néhány emlékezetes kaszkadőrmutatványt a csapatunktól és persze az autós focit. Egyetlen árva meccset sem bírtunk megnyerni a brazil VB-n, ezért elhatároztuk, hogy helyette ezt a fajta futballt fogjuk űzni. Ez rögtön egy angol-magyar rangadó lesz, kocsikkal."

Richard azt mondta: ?Az élő show élménye maga az élő verzió. A TV műsorokat az egész világon a legjobb operatőröket használva rögzítjük, de még meg is lehet vágni - a Top Gear Live végig a nézők előtt történik, tehát ha valamit rontunk, az látható is lesz! Amikor kimegyünk az arénába, és az egyikünk elront valamit, a másik kettő roppantul élvezi és megszégyeniti az idiótát, amiért elfuserálta a dolgot."

James levonta a következtetést ebből: ?Azt hiszem, a Top Gear Live egyik feladata pont az, hogy emlékeztessük a nézőket, miért nem élőben mennek a Top Gear TV adások."

A budapesti show-ra jegyek korlátozott számban még kaphatók. További információk a honlapon: www.topgearlive.hu

A mai napon meg is érkezett a három műsorvezető Budapestre, éppen várost néztek, illetve a Halászbástyán ebédeltek, de este már a holnapi show-ra készülnek és próbálnak majd. Lesifotók a galériában!