Öt év, ötödik a Autófeszt, az eddigi legnagyobb - így szólt idén a miskolci Autóhifi és Tuning Fesztivál szlogenje. A főszervező Danó pedig hozta is, amit egy ilyen promó után megkövetel a buli.

A Miskolci fieszta újdonságként nem csak teljes két napos programot kínált, de bővült a járművek köre is, így az Off-Road, és a motoros szcéna is képviseltette magát a rendezvényen. A helyszín viszont végül maradt a régi: az Egyetemi Körcsarnok vendégszeretetét élvezhették a kiállítók és a látogatók egyaránt.

A fő csapásvonalat persze továbbra is a tuning vitte, melyek válogatást követően állhattak be a területre. Észak-Kelet Magyarország tunerei mellett szép számmal érkeztek autók Romániából és Szlovákiából, valamint a főváros környékéről is. Mi a Carstyling.hu színpaddal érkeztünk, így a rengeteg program mellett külön műsorszámot biztosított a szépségversenyes autók folyamatos bemutatkozása is a deszkákon. A műsorvezetés Debrecenhez hasonlóan elsősorban Kőváry Barna reszortja volt, aki ismét hamisítatlan stílusban gondoskodott a remek hangulatról.

Voltak azonban fllépők is, Young G. Béci, Lil C és a Bíborszél zenekar formájában, akik komplett koncertet hoztak a helyszínre. A betonos drift placcon főként BMW-k mutatták meg, milyen az égett gumi szaga, volt továbbá szexi autómosás és tüzes bemutató is az Autófeszt háziasszony-csapata, a Danó Angyalai jóvoltából.

Természetesen a szépségversenyen kívül is volt mire nevezni: a különböző autóhifis megmérettetések sem maradhattak el, a Magyar SQ Kupa mellett a BASS face BAZ versenyfordulója is itt zajlott, értékes nyereményekért. 

Parádés hangulatú, élménydús hétvége volt ez ismét Miskolcon, rengeteg látogatóval, szombat este pedig remek bulival. A folytatás a régióban Ózdon várható július 12-13 között, a Monster Beach Autóparádén.

A többiről pedig beszéljenek a képek: galériánkban csaknem 300 képet találtok az eseményekről.