A mai nappal néhány új opcióval gazdagodott a Carstyling.hu, azon belül is főként a fórumok témaköre.

Az oldalon található rengeteg téma átlátásához is nagy erőfeszítések kellenek jelenleg, pláne, ha valamit meg akar találni az ember az információrengetegben. Hiába van fórum- és kommentkereső is, számos esetben fordul elő, hogy értékes hozzászólások süllyednek el villámgyorsan a kommenttengerben, holott nem csak az adott témában hasznosak, de némelyikük még akár egy külön cikket is megérdemelne magában.

Legfőképp ezek konzerválására hoztuk létre az ONtopic névre keresztelt mikroblogot, melybe mától az egyes témák moderátorai gyűjthetik ki a fórum legemlékezetesebb és leghasznosabb tartalmú bejegyzéseit.

A működés rendkívül egyszerű: a moderátorok részére minden komment jobb alsó sarkában található kis legördülőmenü segítségével egyetlen kattintással kiemelhető a választott bejegyzés, mely ezután a téma jobb oldalán lévő boxban is megjelenik.

Ezek a bejegyzések saját, blogszerű oldalt, valamint rovatot is kapnak maguknak, kigyűjtve és összesítve pedig a fórumokhoz tartozó saját rovatokban is megjelennek. További előnyük, hogy az adott bejegyzéshez kapcsolódó összes komment is megjelenik alattuk, kiválogatva a topic többi hozzászólása közül.

Míg a fórumokban ez a moderátorok kiváltsága, saját autója oldalán mindenki saját maga az úr. Bármit is teszel közzé az autódhoz tartozó fórumban, egyetlen kattintással ugyanígy kiemelheted és közzéteheted a saját blogodban, opcionálisan pedig a "közös" ONtopic rovatban is - ennyire még sosem volt egyszerű bejegyzést létrehozni!

Mind a fórumos, mind az user autós kiemelésekből folyamatosan válogatunk majd a főoldalra (és természetesen lesz nem egy komment, amit majd mi emelünk ki), a legjobb bejegyzéseket pedig természetesen közzétesszük facebook oldalunkon is, ezáltal igyekszünk minél színesebb, terjedelmesebb hírfolyamot létrehozva nap-mint-nap.

További újdonság, hogy már mindenhová befűztük a privát üzeneteknél használatos új kommentelő boxot, ez pedig szintén kibővült egy újabb funkcióval. Az ötödik gombbal Carstylingos galériákat tudtok a fórumokba fűzni (saját feltöltésűt és "hivatalosat" egyaránt) így ezentúl sokkal egyszerűbb lesz egy-egy rendezvényről, vagy éppen az autód épüléséről készített képeidet megosztani a többiekkel.

Az új funkciókat fogyasszátok szeretettel, ha bármi észrevétel lenne, természetesen várjuk visszajelzéseiteket.

A közeljövőben számos további, nagyobb lélegzetű újítás is várható, a részletekkel hamarosan jelentkezünk! ;)