Múlt héten, a  neves Top Marques Monaco sport- és luxusautó kiállításon mutatta be Range Rover Sport csomagját a Mansory. Az impozáns szett a cég svájci divíziójában készült, ahol egykoron Rinspeed Porschéket is gyártották.

Minden bizonnyal ez is közrejátszhat abban, hogy a meglehetősen sokarcú luxustuner ezúttal inkább a nagyobb rétegek számára is emészthető oldalát mutatta meg - bár bizonyára így is bőven lesznek, akiknek ez már egyszerűen túl sok.

A brit luxusterepjáróra álmodott full karbon widebody csomag 30 mm-t szélesít a sárvédőkön, elől új hűtőmaszk, valamint ledes nappali fénnyel szerelt toldat, hátul pedig diffúzor, spoiler és tetőszárny dobje fel a megjelenést.

A karbont nem csak a kiegészítők alapanyagaként, de díszítésként is felhasználták, így a tükrök borításai, a motorháztető és a D-oszlop betétei is a sportos mintázattal készülhetnek.

A csomagot ízlés szerint 21-23 colos könnyűfém felnik egészítik ki, odabent pedig sportkormány, alumínium pedálok és karbon, vagy berakások gondoskodnak az extra megjelenésről.