Farkas Zoltán mint a Revolution Garage szóvivője a következőket írta nekünk, megemésztésre közzétesszük:

"Mi egy alakuló csapat vagyunk vas megyéből és az a roppan merész ötletünk támadt hogy összehozzuk a vas megyei autó építőket és a vas megyében élő autó szerető embereket. Persze nem csak vasmegyében élők a célközönségünk. Márkafüggetlenek vagyunk és azok is szeretnénk maradni nem szeretnénk olyat hogy csak német vagy japán autósokat fogadunk ugyanúgy elismerjük a szép Japánt mint a szép Németet. Bár többnyire német autóink vannak és és különböző csoportokba való meghívás belépés során szembesültünk a széthúzással gondolok arra hogy savazzák a japánokat (persze itt tennék egy kitérőt hogy a logika és átgondolás nélkül az ízléses határokat megkerülve épített autókat mi sem nézzük szívesen) és nem azért írjon pont ezt a kettőt a Németet és a Japánt mert csak ezt a kettőt ismerem de közismert hogy ők vannak a legnagyobb háborúban. Szeretnénk azt is leküzdeni bár az sajnos nem rajtunk múlik a szép autóm van és nagyképű vagyok emberek is segítsenek a még kezdeti állapotban lévő embereknek. Bár nekünk sincsenek teljesen kész autóink, de tudjuk milyen nehéz elindulni... Jó fényezőt találni jó karosszéria lakatost megbízható szerelőt és még sorolhatnám. De nem is húznám tovább a szót szeretnénk találkozókat szervezni hétvégenként crusolni."

 

Szóval megpróbálom lefordítani: a srácok szeretnek autózni, szívesen teszik ezt vonalban, többen. Ha megállnak szeretnek bandázni. Ez utóbbit szívesen tennék a véletlenszerű helyett szervezett módon. Ez utóbbiba bevonnának másokat is. Vas megyében, de azon túl is. Akit érdekel jelezze számukra.

Ideológia: itt van egy kis zavar, amely lecsapódik a klasszikusnak tekintett japán-német gyártmányi ellentéten. Próbáljunk mögé nézni, és ezt is lefordítani: a srácoknál még nem alakult ki márkaelkötelezettség vagy nagyot merítenének, csak nem tudják honnan és mit. Majd kialakul. Aki keresi őket, ne legyen leszólós, valahol ez a lényege az ideológiai résznek.

Nemes cél: segíteni a kezdőknek, hogy haladók legyenek, elsősorban tudás- és forrásmegosztással. 

A fotókat Farkas Zoltán küldte