Ádám bejelentkezett a GANG HÍREK-be, mert ott a zsebében a VW Vento kulcsa, amely folyamatosan hergeli őt, különféle autó-építő tettekre. Kicsit a történet: 2011 óta Vonzek Ádámé a Vento, addig is volt neki, csak az előzőt leamortizálta. Így az lett a logikázás eredménye, hogy jobb egy egész autó, az aprított meg amolyan alkatrészbázisként szolgálhat tovább. (Sokunknak ez nem ismeretlen szituáció, az öreg nyolcvanasomhoz is volt egy másik alkatrész-bányának, az E30-asomhoz is beesett egy kupé bontódni).

Vonzek Ádám Vento

A fotókat Ádám barátja készítette, rendben vannak!

Az újabbat igen patikára kívánta összerakni, vonzó megjelenéssel. Kasznizás, rozsdaűzés, és kis egyéniesítés, például a hátsó sárvédők peremezésével, amik jelzik a követendő útirányt. Színben nehéz volt Ádám döntése, Maranello vöröset akart, de mattkék lett. Huh. Még szerencse. Állítható lábak jöttek a fejreállt autóból. Kerék előbb RH Classic 7,5x17 rajtuk 195/40 alulméretezett gumik. De csere, mert nem volt jó a kocsi kiállása, jött a mostani AEZ Icon 7x16 elöl, 9x16 hátul, ez már szigorúbb rendszer. Meg van zene a kocsiban, ez a jelen.

Vonzek Ádám VW Vento tuning

Mattfekete kontraszt, na meg fehér is

Szóval a tervek, a hír, hogy Ádám mit tervez, merre tovább: hellaizálja kissé a hátsó kerékdőlést, növelni tervezi azt. És növeli az ültetés mértékét. És jelzi, hogy jövőre telifény lesz, ami arra utal mégsem annyira jött be a mattkék, talán már túl sokan választották és konfekcionálódik. Hogy így van-e, döntsétek el ti. Amúgy kerek kis téma ez a Vento és szépen bonyolódik, mint egy jó filmsorozat.

VW Vento tuning Vonzek Ádám