A Carstyling.hu Tuning Show immáron ötödik éve hagyományos programja az élő autóátépítés és tuningolás. A programhoz idén is egy ritka, exkluzív járművet választottunk alapul!

Tavaly, a Golfokból, valamint a Passatból álló Volkswagen-hegemóniát egy Ford Mustang GT-vel törtük meg, idén azonban ismét egy wolfsburgi születésű gépjárművet választottunk alapul.

2014-ben egy új Volkswagen Scirocco-t szedünk darabjaira, mely széria állapotból szinte a legapróbb részletekig teljesen átalakul a show három napja alatt, a látogatók szeme láttára!

Idei demóautónk megépítéséhez a következő alkatrészeket és szolgáltatásokat választottuk:

 Módosítás

Forgalmazó 

Futómű:
 

Koni típushoz gyártott állítható magasságú / keménységű 1150-es szett, a jelenlegi top kategóriás modell a Kárászy kínálatában.


Felni:
 

2014-es vadonatúj modell, az AEZ CLIFF 19" könnyűfém felnigarnitúra, az Alcar kínálatából.

A tökéletes kiállás érdekében készülő nyomtávszélesítők a Gépész Tuning gyártja.



Abroncsok:


2012-höz hasonlóan, a Federal minőségi 595 EVO abroncsait szereljük a felnikre, 235/35/19-es méretben.


Teljesítménynövelés:
 

Az extra lóerőket az MTM chiptuningja biztosítja, melyet a hivatalos hazai forgalmazó, a Bauer Racing hoz (motorház)tető alá.

Az autó professzionális kipufogórendszerét a PROEX készíti.
 


Fékek:
 

A masszív, 370 mm-es tárcsákkal szerelt első szett az Audi TT-RS-ről származik.
 


Fényezés:
 

Komplett új színkombináció a House of Kolor palettájából, a CarColor kínálatából. A fényezési munkálatokat az elejétől a végéig Gengeliczky János fényezőmester végzi.
 



Bodykit:
 

Komplett első lökhárítóból, hátsó szoknyából és küszöbökből álló sportos szett a Rieger Tuning eredeti alkatrészeiből áll össze, a BoomBasstik
kínálatából.


Hifi, multimédia
 

A MacAudio hangszórószettet, mélynyomót, erősítőt, a minőségi kábelezést, a kondenzátort, valamint a rezgéscsillapításhoz használt STP alapanyagot a Hififutár webshopjában szereztük be.

A típushoz elérhető legmodernebb, a gyári műszerfalhoz tökéletesen illeszkedő Androidos multimédiás fejegységet a CMP Multimédia szállította.

Az igényes beépítésről valamint Hifi installációról a Grandvoice csapata gondoskodik.




Utastéri optika:
 

A beltér komplett bőrözéséhez a DORAX minőségi alapanygait választottuk, a mindig hajszálpontos szabásról pedig Kiácz Balázs kárpitosmester szakértelme gondoskodik.
 


Fénytechnika:
 

A Scirocco Tuning-TEC tuninglámpáit a BG Tuning Co. kínálatából választottuk.

A külső-belső minőségi ledes és izzós fénytechnikát az Osram hazai képviselete, a vilagitas.eu webáruházából válogattuk.


Fóliázás:
 

Az ablakok fóliázása a Gál és Társa Kft., a Llumar forgalmazója jóvoltából valósul meg.
 


Szerszámok és eszközök:
 

Az autó építése a Jonnesway professzionális szerszámaival és felszerelésével történik.


Kíváncsi vagy, hogyan alakul át a Scirocco? Gyere el az Autó, Motor és Tuning Show-ra március 21-23 között a Hungexpóra és kövesd végig a tuningolás folyamatát.

Sőt, idén ráteszünk még egy lapáttal: élőben végignézheted, ahogy az autó elnyeri a végső színét - a fényezés folyamatát péntek és szombat éjjel webkamerán is követheted az AMTS.hu-n!