... az rögtön potenciális ügyfele lehet a Duke Dynamics-nek. Nem először hallunk az elsősorban optikában utazó tuning cégről, friss csomagjuk azonban biztos hírnevet hoz majd a műhely háza tájára.

A Vancouverben honos vállalkozás az elsők között tervezett háttéripari kiegészítőket az agresszív kupéhoz, mely még csak most debütált Detroitban, a forgalmazását pedig várhatóan év közepén kezdik meg. Habár egyelőre Photoshopos tervekről van szó, a koncepció már most jól  kivehető: új lökhárítók és küszöbök, szélesített sárvédőívek készülnek a bimmerhez, mindezt elől légterelő toldat, hátul diffúzor és egy CSL csomagtértető-spoiler toldja meg.

Az Md4 névre keresztelt widebody szett mellé szellőzőkkel tagolt sportos motorháztető, valamint többféle felniopció választható majd, a terveken pedig természetesen porig is ültették a gépet.

Az M4-es egyébként egy háromliteres, 432 lóerős hathengeres blokk hajtja majd, ami a hírek szerint erőben sokkal többet nem, de karakterisztikában teljesen új vezetési élményeket tartogat majd, mint a tavaly kifutott M3-as nyolchengerese.

Forrás: Dukedynamics.com