A luxusautók felturbózására szakosodott Kahn Design korábban már a Land Rover Defender-t és a Range Rover-t is átalakította, most pedig a Land Rover Discovery legújabb generációját szemelte ki áldozatául.

Mint mindig, az átalakítás most is méretes kerekeket és agresszív karosszériaelemeket jelent, a Discovery esetében Kahn-ék most a szolidabb vonalat vették elő. Mindemellett így is sikerült különlegessé tenni az alaphelyzetben sem visszafogott külsejű négykerék-meghajtású offroad szörnyeteget, ami full feketében még inkább hasonlít egy mindenen keresztülgázoló tankra.

A két függőleges LED-sorral díszített robosztus első lökhárító felett háromdimenziós hálót mintázó RS-hűtőrács díszeleg, a 22 colos fekete RS-R felnik mögül vörös színre fényezett féknyergek kandikálnak ki, az összképet pedig a sötétített ablaküvegek, a rozsdamentes acélból készült küszöblécek és az ezüst színű - a hűtőrácsra rímelő - hálós oldalsó légbeömlők teszik teljessé.

A motorháztető alatt a széria Discovery nyolcgangos automata váltójával párosított 3.0 literes SD-V6 ikerturbós dízelmotorja dolgozik, amely 255 lóerő leadására képes.

A Kahn Design természetesen a belteret sem hagyta érintetlenül. A hét ülést steppelt, igény szerint vörös vagy fekete bőrrel borítják, az ajtókárpitokat, szőnyegeket és a könyöklőket pedig különleges rombuszmintás varratokkal díszítik. Az összhatást Swarowski kristállyal szegélyezett színes műszeregység-számlappal és alumínium pedálokkal teszik teljessé.