A japánok AC Schnitzere, a 3D Design nem mehetett el szó nélkül a BMW legfrissebb M-es modellje, az M6 Gran Coupé mellett. Egyszerűbb, de hamisítatlan japán stílusú szett született.

A karbon pakett első lökhárító toldattal, koptatóval, küszöbökkel, valamint diffúzorral egészíti ki az autó megjelenését, a csomagtértetőn pedig jelzésértékű spoilert helyeztek el.

A fekete demóautóra ugyanolyan peres gumikkal szerelt, ötküllős 3D Design Type III garnitúrát szerelték, mint a legutóbb látott 3-ason. A 20 colos matt fekete könnyűfém garnitúra mögött - egyetlen színes elemként - kékben villannak elő a méretes féknyergek, a még jobb vizuális összhatás érdekében pedig némi ültetést is kapott az autó.

A 4.4 literes ikerturbós V8-ashoz nem nyúltak, a gyári 560 lóerő és az akár 305 km/órás végsebesség nem is igen hagy nyitott kérdéseket e téren. Akinek esetleg mégis, például a G-Powernél már 710 lóerős vigaszra lelhet.

Az utastérbe viszont jutott pár apróság, többek közt szőnyegek, alupedálok és egy kiegészítő óracsoportot magába foglaló panel formájában.