A Lamborghini Aventador napjaink egyik legdivatosabb presztízs autója, de többek szerint az utastér hagy némi kívánnivalót maga után. A brit Kahn Design szakemberei ezt nem is hagyták annyiban és megmutatták, ők hogyan is képzelik el az olasz sportkocsi belterét.

Mindenekelőtt a külsőt módosították kissé, ami egy teljesen egyedi fényezéssel kezdődött. A cég tulajdonosa, Afzal Kahn állítja, hogy ez az árnyalat egyelőre ezen az egy modellen található meg. A felnigarnitúra természetesen saját gyártmány, a Kahn Santagata lett, amit elöl 20, hátul 21 colos méretben csavaroztak fel.

Na de akkor lássuk mit műveltek a kasztnin belül. Elsőre a gyönyörűen megformált sportülések tűnnek fel, melyeket fekete Nappa bőr borít, amit fehér varrások bontanak különleges formájú szigetekre. Továbbá bőrözték a kartámaszt is, a mérőórákat magába foglaló házat és a kormányt viszont már Alcantarával húzták be. A színek természetesen szabadon választhatóak.

Az átalakítás szembetűnő a gyári állapothoz képest és biztos nagy népszerűségnek örvend majd a egyediségre éhező gazdagok körében.