Annyi biztos, hogy igen kapósnak ígérkezik a legújabb Carrera. A Vorsteiner és a Lumma után, a márka egyik legismertebb tunere, a TechArt is kiadta genfi előzetesét, a típushoz készült csomagjáról.

Egyelőre itt is optikai megoldásokról szól a fáma: A kétrészes első spoilerből, küszöbökből, valamint hátsó szárnyból és diffúzorból álló légterelő szettnek a Carrera és Carrera S tulajdonosok egyaránt örülhetnek majd. További finomhangolásként a tükrök és a fényszórók egyedi takaróelemeket, a hátsó fertály pedig egy harmadik féklámpát kapott. A megjelenést továbbá a 20 vagy 21 colos TechArt könnyűfém felniszett is feldobja. Akinek ez nem lenne elég, igény szerint megrendelheti az autóhoz a pillekönnyű Formula III-as garnitúrát is, ami 15%-al nyom kevesebbet a gyári görgőknél.

A technikai oldalt egyelőre hangolható sportkipufogó képviseli, a "belbecs" pedig inkább az utastérben található. A kárpitokat minőségi fekete bőrrel és Alcantarával húzták át, melyet az autó színével passzoló sárga cérnával varrtak. Végső simításként pedig egy új sportkormányt is kapott a gépezet.

Minden bizonnyal nem ez volt az utolsó átalakított 2012-es Carrera, amiről még Genf előtt hírt kapunk, a felhozatalra azonban egyelőre nem lehet panasz!