Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Szeptember 24-én, a pesterzsébeti Media Markt parkolójában kerül sor a Mastercar Audio hangnyomás verseny sorozatának, évadzáró rendezvényére, melyet a My Car csapatával közösen tuning találkozóvá, valamint családi nappá duzzasztottak.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A helyszínre kissé megkésve, azonban semmiről sem lemaradva érkeztünk, a parkolóban pedig már ekkor igen nagy számban sorakoztak fel az – elsősorban a pest környéki rendezvényeken megszokott – többé vagy kevésbé átalakított tuning autók. A nap folyamán pedig az őszi strandidő ellenére is szépen duzzadt a létszám, és programokból sem volt hiány.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A lényeget, és a legtöbb versenyzőt természetesen a HIFI megmérettetés jelentette, de sor került kipufogó hangnyomás mérésre és autó szépségversenyre is. A találkozó az éves eredmények kihirdetésének méltó színteret biztosító, saját színpaddal is büszkélkedhetett, melyet a Happy DJ’s Team varázsolt a helyszínre, az egész nap szóló elektronikus ritmusokkal együtt. A fellépők között a drift versenyekről ismert PMS Dolls lánycsapata, és a B. Masters lépett fel, valamint játékos vetélkedőkre is sor került. A kedélyeket Kőváry Barna is fokozta, aki délutántól a rendezvény speakere volt.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A családi vonalat Misi Bohóc műsora, valamint egy meglehetősen hamar távozó ugrálóvár igyekezett biztosítani, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Tény azonban, hogy gyerekekből sem volt éppen túl sok.

Hangulatra azonban mindenképpen családias volt a rendezvény, kellemesen telt, és bizonyára minden résztvevő számára azt hozta, ami egy ilyen jellegű találkozótól elvárható. Mi jól éreztük magunkat, a díjátadóról viszont személy szerint Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!már lemaradtam, mert erre a szombatra még egy esti program is jutott, a Visontai Gokart Land területén.

A többiről pedig beszéljenek a képek: csaknem 200 darabos galéria várja a kattintásokat ;)

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!