Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Justin Bieber-t lehet kedvelni, vagy utálni – általában inkább az utóbbi – azonban mire jövőre eléri a jogsihoz szükséges korhatárt, nem akármilyen autóban mazsoláskodik majd. Cadillac CTS-V-jét, számos más celebhez hasonlóan, a West Coast Customs faragja egyedire.

Az előzetes tervek szerint egyedi bodykittel, valamint matt fekete fényezéssel és felnikkel ellátott sportkupé már készülőben van, a WCC csapata pedig már egy bejegyzést is közzétett a jelenlegi állapotról.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Egyelőre kérdéses, hogy a bordó masina éppen fényezésre szedődik-e szét (akkor már miért nem lett volna egyszerűbb egy fekete példányból kiindulni), vagy a tervekkel ellentétben mégis ez lesz a végső árnyalat, mindenesetre a nem éppen férfias jellemvonásairól ismert énekeshez inkább valami lilásabb illene...

A projektről egyelőre semmi további infó nincs a képeken kívül, de addig is, némi angol tudással rendelkezve érdemes megtekinteni a poszthoz írt kommenteket Facebookon (link alább) – hiába, biztos csak szimplán irigyek vagyunk mi is :)

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!