Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Ha május elseje, akkor a gyorsulás ünnepe Taszáron - az ilyenkor szokásos sör és virsli helyett, immáron sokadik éve látogatjuk hagyományszerűen az egykori NATO repteret, ahol ez alkalommal is a Futam gyorsulási sorozat egyik állomására került sor. Ha pedig Futam, természetesen éves szépségverseny sorozatunk fordulójában sem volt hiány.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Kissé szeles, de egyébként szép, napsütéses időjárás várta a gyorsulás, valamint az épített autók-motorok szerelmeseit a munka ünnepére. A felhozatalra nem is lehetett panasz, hiszen a hazai, és környékbeli gyorsulók mellett számos külföldi, a Futam versenyeken gyakori vendégnek számító versenyző is tiszteletét tette kint: a három amatőr és hat profi kategóriában lengyel, horvát és szlovén autókat is felfedezhettünk, akik igencsak forró pillanatokat tartogattak hazánkfiainak, a gyakran úttörő hangulatba átcsapó megmérettetés során.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A számos kiállító, az épített motoroktól a biztonságtechnikáig szinte teljes egészében a pálya jobb oldalára szorította a versenyzői depót, emellett volt lehetőség ingyenes versenygokartozásra, valamint helikopteres sétarepülésre is – a látottak alapján igen maradandó élményekkel. Látnivalókban és programokban tehát nem volt hiány, a május elseji fesztiválhangulat pedig a büfében is folytatódott, ahol a számos menü mellett egy egész ökör került is került. A látogatottság pedig a – már mondhatni – megszokott módon hatalmas volt, a tavalyi példából okulva a szervezők is érezhetően összefogottabban kezelték a helyzetet.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A nagy érdeklődéshez mérten, a Futam versenyeken szokásos Kicker dB CUP, valamint saját éves szépségversenyünk, a Carstyling.hu Show and Shine 2010 is nagyon szépen bővelkedett a résztvevőkben. A közös betonkocka teljesen megtelt autókkal, talán még egyik fordulónkon sem neveztek ennyien az aznapi trófeákért.

Az ünnepi forduló a „PAINT” volt, ahol a kiemelt pontszámokat a nevezett autók elsősorban a rajtuk található fényezés, airbrush minták, valamint dekorációik alapján kapták, a szempontokba pedig beletartozott ezek kivitelezési minősége, harmóniája, és a választott téma ötletgazdagsága is.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Természetesen emellett a szokásos, minden szempontot figyelembe vevő zsűrizés sem maradt el, mely során a további tíz legszebb autó kapott elismerést, valamint továbbvihető pontot a versenysorozatban. Minden díjazott a kupák mellé több, mint 10.000 Ft-os ajándékcsomagot kapott, partnereink, az Auto Mobil, a Powertuning és a Supersprint Magyarország felajánlásában!

A harmadik forduló eredményei a következőképpen alakultak:

Név

Autó márka/típus

Pontszám

Kula Szabolcs

Skoda Fabia

4 pont

Adamecz Gábor

Fiat Bravo

2 pont

Siposs Zsolt

VW Jetta

2 pont

Gulyás András

VW Golf III

2 pont

Karner Zoltán

Opel Calibra

2 pont

Kordován Attila

Ford Fiesta

2 pont

Horváth Zsolt

BMW 320D

1 pont

Tibay Tamás

BMW 316

1 pont

Oszlai Mihály

SEAT Altea XL

1 pont

Marosi Zoltán

Honda Civic

1 pont

Eszes Zsolt

VW Golf II GTD

1 pont

Furák Krisztián

Peugeot 206

1 pont

Kozma Tamás

VW Golf IV

1 pont

Hábián Márió

Opel Tigra

1 pont

Kárpáti István

Opel Astra F

1 pont

Borbás Tamás

Peugeot 206

1 pont


Ne feledjétek: éves pontversenyünkbe még most sem késő benevezni, hiszen még legalább öt forduló hátra van, az összetett díjak pedig igencsak értékesek! A részletes szabályzatot, a fordulókat és a jelenlegi állást ezen az oldalon tekinthetitek meg.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A Carstyling.hu Show and Shine Tour 2010 következő állomására május 15-én, szombaton, a debreceni reptér történetének legelső Gyorsulási Futamán kerül sor, ahová hasonló keretek és díjak mellett, szeretettel várunk minden meglévő és új nevezőnket – hiszen a tét nem kicsi! A Futam sorozat állomásainál megszokottan, külön Carstyling.hu parkolóban, színpaddal és a Kicker dB Cup-pal együtt kerül lebonyolításra a megmérettetés. A nevezés, valamint a VIP parkolás feltétele továbbra is a 2010-es Carstyling.hu klubkártya megléte, melyet természetesen a helyszínen is megvásárolhattok.

Találkozunk két hét múlva ott, az "INTERIOR" fordulóval!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!