Van kis hazánkban egy tuning cég, melynek a nevét legalább annyian ismerik külföldön, mint itthon, pedig az egyik legrégebbi magyar vállalkozásról beszélünk az átépített autók világában. Az AMTS büszkén jelenti be idei kiállítói között az RS-Tuning Hungary csapatát!

Az RS Tuning története szó szerint a kezdetekre nyúlik vissza, azokra az időkre, amikor itthon az a fogalom, hogy autótuning, gyakorlatilag még nem létezett. A név 25 éve létezik, cégszerűen pedig idén 20 éve működnek, így a legősibb kövületek közé számítanak a hazai popszakmában. 

Európa első és hazánk egyetlen Liberty Walk R8 V10-ese is kiállításra kerül!

Az eltelt hosszú évek alatt az RS-Tuning nem csak nemzetközileg elismert tuningcéggé nőtte ki magát, de egyúttal saját stílust is teremtett: egyedi, kivétel nélkül patika építéseik rengeteg külföldi rendezvényt, valamint megszámlálhatatlan mennyiségű magazincímlapot megjártak már. Az alkotói kedv pedig évtizedek óta töretlen a csapaton belül.

Az egyik nagy kedvenc is kiállításra kerül: 1977-es makulátlan airride-os MK1, 17"-os krómozott Eta Beta Turbókon

Habár az RS-demóautók tábora évről-évre bővül, itthon - élőben - gyakorlatilag nem látni őket. Az utolsó komolyabb megjelenésük több, mint 10 éve, a Tuning & Stereo fesztivál keretei között volt, azóta - egy-két elvétett felbukkanástól eltekintve - szinte csak a Tuning Magazinból értesülhetünk róluk.

Ő is kint lesz: RS6 700+ "a  RED BULL"  21" Rotiform felniken

Idén azonban úgy tűnik, elérkezett a "nagy visszatérés" ideje. Az RS-Tuning exkluzív, saját építésű gépparkkal, csaknem 400 m2-en jelenik meg az AMTS-en, számos, itthon még sohasem kiállított demóautójuk kíséretében. 

Sőt, a már meglévő vasak mellett két építésük premierjét is a rendezvényre időzítették. Ezek egyike egy veterán 993-as Porsche C2, mely a hagyományos, jó öreg germán tuning stílusjegyeivel (BBS 19", H&R rövidített gewinde, turbo front ez esetben) lesz felvértezve!

Nézd meg az AMTS-en, mi sül ki ebből a 993-asból!

Hogy mi várható még? Kövesd az RS-Tuning facebook oldalát a folyamatos infókért, valamint gyere el és nézd meg őket 10 év után először együtt, élőben, az Automobil és Tuning Show keretei között a Hungexpón! Március 24-26 között az "A" pavilon 35-ös standján várnak szeretettel minden érdeklődőt, az autók mellett remek Rotiform és TA-Technix akciókkal.