A Miss AMTS 2015 TOP 3-asa és a Miss Tuning tavalyi királynője, Veronika Klimovits

Ezúttal sem kicsi a tétje idei szezonnyitó rendezvényünk szépségversenyének. A Miss AMTS dobogósai nem csak értékes díjakkal gazdagodhatnak, de a győztes egyúttal a nemzetközi verseny döntőjébe is bekerül!

2016-ban sem fogunk hiányt szenvedni a szebbik nem képviselőiből: rendezvényünk immár hagyományosan a legnagyobb hazai hoszteszgárdával büszkélkedhet autós-motoros megmozdulások terén! Az autók és motorok mellé elengedhetetlen szexi hölgyeken túl, számos műsorszám, táncos bemutató és divatbemutató örvendezteti majd a férfitársadalmat, a show mindhárom napján.

MISS AMTS szépségverseny

Immáron harmadik éve, hogy a Carstyling.hu és az AMTS a világszerte ismert MISS TUNING naptár hivatalos partnere, ennek köszönhetően pedig egy ízben magyar helyszíneken és hazai autók bevonásával készülhetett el a neves kiadvány, a németek 2013-as királynőjével, Leonie Hagmeyer-Reyinger-rel.

A Budapesten fotózott színvonalas naptár nem csak hazánk idegenforgalmi szépségeinek hozott ismertséget, de a Tuning World Bodensee csapatával azóta is tartó remek partneri viszonynak köszönhetően, a Miss AMTS győztese automatikusan bekerül a MISS TUNING nemzetközi döntőjébe, ahol hazánk színeiben versenyezhet az európai tuning szépségkirálynő koronájáért!

Az elmúlt években már két királynőnk is kiutazott velünk a német megmérettetésre, az ő tapasztalataikról, valamint magáról a Miss Tuning versenyről és a naptárról itt olvashatsz bővebben.

A hazánkban fotózott Miss Tuning verkfilmje, magyar feliratokkal

A MISS TUNING döntőseit több ezer jelentkező közül választják ki szerte Európából, ami nem csoda, hiszen a nyeremények fantasztikusak: Bodensse királynője saját autót kap egy teljes évre, minden hónapban legalább egyszer exkluzív program és fotózás várja valahol Európában a németek szervezésében, továbbá vele készül el a jövő évi MISS TUNING naptár, ami nem csak világraszóló ismertséget, de a fotózással egy exkluzív egyhetes utazást is tartogat a számára!

A tét tehát hatalmas: a Miss AMTS értékes ajándékai mellett az idei királynő velünk utazik kontinensünk legnagyobb tuning kiállítására, a Tuning World Bodensee-re május 5-8. között, hogy részt vehessen a nemzetközi döntőn is!

A 2015-ös Miss AMTS döntősei

Jelentkezz Te is!

Amennyiben kellően felkészültnek érzed magad a kihívásra, szeretnél értékes ajándékokért versenyezni, egyúttal esélyt szerezni egy nemzetközi megmérettetésre, az [email protected] email-címre várjuk fényképekkel, és néhány adatoddal (név, születési dátum, telefonszám) alátámasztott jelentkezésed. A jelentkezők közül, előzetes válogatást követően 10, a szervezők által kiválasztott hölgy vehet részt a háromnapos megmérettetésen.

Jelentkezési feltételek:

  • 2016. április 30-ig betöltött 18. év (akkor is jelentkezhetsz, ha fiatalabb vagy, de a Miss Tuning versenykiírása miatt nem nyerheted meg a versenyt, a Bodenseehez utazó lánynak a kinti verseny idején már be kell töltenie a 18-at).
  • Nincs megkötés magasságra
  • Ízléses tetoválás nem kizáró ok
  • Legalább alapfokú angol vagy német nyelvtudás kötelező, ennek híján problémák lehetnének a kinti versenyen, így a nyelvtudás hiánya automatikusan azt jelenti, nem nyerheted meg a versenyt.
  • Ne késlekedj, jelentkezz: a határidő 2016. március 1!

A verseny zsűrijében a Tuning World Bodensee szervezői, valamint személyesen az aktuális német szépségkirálynő, Liane Günter is helyet fog foglalni, aki a show exkluzív vendége lesz!

További infókat és az eddig nevezett lányokat ezen a linken találod!

Partnereink

A Miss AMTS szépségverseny kiemelt partnere és lebonyolítója a SQUAD hosztesz- és modellügynökség.  Hazai támogatóink a MISSQ és a CarsAndGirls, a lista pedig folyamatosan bővül - figyeld híreinket, nem kis meglepetésekkel várunk még a versenyt és a díjazást illetően!

További infók: www.amts.hu