A világ Nissan GT-R tuningban utazó egyik piacvezető szereplője, a Jotech Motorsports legutóbb egy 620 lóerős bioetanolos modellel jelentkezett, most azonban a világra szabadították az egyik legdurvább bestiát, ami valaha a műhelyükben készült.

Először is a Godzilla megkapta az ezidáig nem különösebben részletezett, Jotech Stage 6 elnevezésű pakettjét, amely a 3.8 literes, ikerturbós hathengeres erőforrásból 1.200 lóerőt sajtol ki, ám ha ez a földöntűli teljesítmény esetleg valakinek nem lenne elég, versenyspecifikációval is rendelheti a Stage 6-ot, ami további 200 lovat jelent.

A motor megpiszkálásán túl a az amerikai tunerek egy rakás olyan szénszálas műanyagból készült aerodinamikai kiegészítővel látták el a GT-R-t, mint az egyedi matt motorháztető, az új koptató és légterelő bajszok, a küszöbtoldatok a masszív hátsó diffúzor, valamint a tekintélyt parancsoló óriási hátsó szárny.

A Jotech kreálmánya a fentieken túl tízküllős mattfekete felniket is kapott, melyek mögött messziről világítanak a vörös féknyergek.