Az Autó, Motor és Tuning Show által folyamatosan épülő nemzetközi kapcsolatoknak köszönhetően idén is több európai rendezvényen volt, illetve még most is van lehetőség hazai autók kiállítására. A legnagyobb európai kiállítóson, Bodenseen és Krakkóban már voltunk, a következő buli pedig ősszel lesz: jelentkezz, és tarts velünk Prágába!

A meghívást idén is az AMTS-en évek óta nálunk vendégeskedő cseh barátainktól kaptuk, akik mindig népes delegációval és szép autókkal érkeznek hazánkba is. A korábbi saját szervezéseik még Brno-ban, Tuning Salon Brno néven futottak, melyen 2009-ben és 2010-ben is részt vettünk. Az egyik kedvencünkként számon tartott kiállítás 2011-ben, a brno-i expó összeférhetetlensége miatt sajnos elmaradt, 2012 azonban vadi új helyszínen, Prague Car Festival néven került újra megrendezésre! Habár az első eresztés nem volt tökéletes, a következő felvonásra javították a hibákat és egy remek rendezvényt raktak össze a fővárosban. A tavalyi rendezvényük pedig már az egyik legjobb volt, amit határainkon túl meglátogattunk.

A 2015ös felvonáson pedig ismét nagy szeretettel várják hazánk tunereit, akik a Carstyling.hu szervezésében vehetnek részt a kétnapos bulin! Részletek alább!

Helyszín: PVA Expo Prága, Csehország
Távolság: 533 km Budapesttől
Dátum: augusztus 29 - 30.
Utazás: Konvojban
Bepakolás: augusztus 28 péntek, 14:00-20:00
Jelentkezési határidő: július 31, péntek 18:00!
Extra: autónként két fő részére ingyenes hotelszoba péntek és szombat estére

A baráti együttműködés keretei között, akár 10 magyar autónak is adott a lehetőség, hogy a Carstyling.hu-t, és egyben hazánkat képviselje a Cseh Köztársaság legjelentősebb tuning eseményén. A létszám természetesen a jelentkezőktől, és a szervezők döntésétől függően még bővülhet!

Nation's Cup, csajok, bazi jó hotel

Hogy semmiképp se unatkozzunk, idén is folytatódnak a vendégek élményeit fokozó új programok. Mindenekelőtt az autós szépségverseny kifejezetten a külföldi tunerek részére kitalált Nations' Cup sorozata folytatódik, továbbá külön kiemelték, hogy idén sem lesz panasz a hosztesz-felhozatalra :)

Sőt, a csehek nagy hangsúlyt fektetnek a vendégek kényelmére is: tavalyhoz hasonlóan most is a négycsillagos, wellness-részleges Hotel DUO szállodában kap kétszemélyes szobát minden külföldi vendégautós, így bárki elviheti párját egy remek nyár végi hosszú hétvégére!

Gyere Te is velünk!

Amennyiben szeretnél velünk tartani, nincs más dolgod, mint megírnod részvételi szándékod, neved, kísérőd nevét (ha lesz), Carstylingos azonosítód, valamint telefonszámod a [email protected] e-mail címre, legkésőbb július 31-én, pénteken este 18:00 óráig!

Minden adat fontos, erre légyszíves figyelj oda, mert a hiányos regisztrációkkal nem tudunk mit kezdeni!

Amennyiben esetleg nincs fent az autód az oldalon - miután sürgősen pótoltad a hiányosságot :) - az azonosítód helyett mindenképpen küldj képeket, és adatokat is róla az e-mailben!

Az infókat továbbküldjük a szervezőknek, az autókat pedig ők fogják kiválogatni a jelentkezők közül. Mivel igen jeles kiállításról van szó, elsősorban Top Tuner és X-trem kategóriás autók jelentkezését várjuk, de természetesen a kategória nem minden: ha úgy érzed, autód megállná a helyét odakint, írj!

Hogyan megyünk ki?

Mivel az autóknak legkésőbb a rendezvényt megelőző nap 22 óráig puccba vágva, standfelépítve bent kell állniuk a pavilonban, a hazai konvoj 29-án pénteken 12:00-kor (az időpont még változhat) indul, szokás szerint a Lurdy mélygarázsából. Az út szerencsére nem sok, összesen 533 km, javarészt autópályán cirka 5-5.5 óra alatt fogjuk megtenni. A helyszínen van lehetőség az autók takarítására, a szervezők pedig autónként két fő részére állják a szállásunkat.

A rendezvényt közvetlenül a zárás után (az eddigi infók szerint 17:00-kor) hagyjuk el autókkal, innentől a hazajutás már mindenkinek a saját tempója szerint történik. Az útvonalat - sponsored by Google Maps - itt alább is megtekintheted. 

Nagyobb térképre váltás

Ha kedvet kaptál a dologhoz, nincs más hátra tehát, mint jelentkezned a fent leírtak szerint, az eseményről további infókat pedig ezen a linken találsz! További kérdéseiddel ezt a fórumot, vagy a [email protected] email címet bombázhatod.

Ne feledd: a jelentkezési határidő július 31, péntek 18:00!