A hazánkban, az AMTS-en is rendszeresen vendégeskedő VAG UNITED csapatának első nagyszabású rendezvényére tavaly július közepén került sor, hatalmas sikerrel. Az idei felvonásra magyar tunerek jelentkezését is várják!

A július 11-12. között megrendezésre kerülő VAG UNITED Indoor Show ismét komoly nemzetközi konszern-parádénak ígérkezik hat csarnokban, összesen 35.000 négyzetméteren, a Kortrijk Expo területén. A kontinens fontosabb tuning rendezvényeit egytől-egyig látogató belga csapat tunerek százait várja Európa minden pontjáról, így az AMTS-en keresztül hazánk fiainak is adott a lehetőség a kilátogatásra.

A show fő irányvonala: csak a krém és csak konszern gépek! Volkswagen, SEAT, SKODA, AUDI, BENTLEY, PORSCHE, LAMBORGHINI, BUGATTI - a rengeteg meghívott egyedi tuning, valamint gyűjtői kézen lévő VW-konszern vas mellett a témába vágó háttéripar, valamint az összes márka hivatalos viszonteladói is a helyszínen lesznek, a legújabb modellekkel.

  • Helyszín: Kortrijk Expo, Belgium
  • Távolság: 1.449 km Budapesttől, autópályán
  • Dátum: július 11 - 12.
  • Helyszín elhagyható: július 12. 18:00-tól
  • Szállás: a szervezők az Ibis Kortjik hotelben biztosítanak ingyenes szállást hazánk tunereinek (autónként a sofőr + 1 kísérő részére), július 10-én (pénteken) és július 11-én (szombaton) estére. Aki vasárnapra is marad, kedvezményes 90 Euro fejében tud még egy éjszakát maradni (a hotel egyébként elég fullos, a kétágyas szoba teli ára 120 EUR).

Csatlakozz Te is a kiállítók közé, és képviseld hazánkat a neves rendezvényen! A jelentkezéseket a [email protected] címen várjuk! A levélhez mindenképpen csatolj telefonos elérhetőséget, képeket, vagy a Carstyling azonosítód, legkésőbb 2015. június 22-ig!