Kevesen lehetnek, akik még ne hallottak volna valamilyen úton-módon a közelgő NAGY AUTÓS HÉTVÉGÉRŐL, melyre alig néhány nap múlva (június 6-7.) kerül majd sor. De mit is takar ez pontosan?

Az eseményt partnerünk, a világhírű OSRAM hazai importőre jegyzi. A Vilagitas.eu csapata húzott egy merészet és csupán egyetlen hétvége erejéig olyan áron kínálja majd bizonyos termékeit, amit biztos, hogy nem csak itthon, de Európában sem láttál!

Játszva még nyerhetsz is!

Amennyiben fent vagy Facebookon, a Nagy Autós Hétvége keretében nem csak a különleges akciókban, hanem egy nyereményjátékban is részt vehetsz, melynek fődíja nem egy, hanem rögtön két szett Osram DRL nappali fény!

A szabályok rendkívül egyszerűek: csak annyit kell tenned, hogy ehhez a poszthoz beírod annak az ismerősödnek a nevét kommentben, aki szerinted legalább annyira örülne egy menetfény szettnek, mint Te! Ha a szerencse nektek kedvez, és a sorsoláson a Ti párosotokat húzzuk ki, akkor mindketten nyertek egy Osram DRL301 CL15 (DIM funkció nélküli típus) menetfény szettet!

A részletekért kattints ide!

Már most érdemes szétnézned a termékek között és biztosra menned, hiszen az érdeklődés várhatóan hatalmas lesz, a pontos részletek azonban csak június 6-án szombattól publikusak. Ha időben szeretnél értesülni róluk, iratkozz fel itt, hogy első kézből kapj infókat!

Amit az akció keretei közt megvásárolhatsz majd:

  • Osram nappali menetfény szettek
  • Emelt fényű autóizzók
  • Autós kiegészítők

Ne feledd: CSAK KÉT NAPIG!

Kattints, nehogy lemaradj!