TechArt Macan

Motort, futóművet, kinézetet, utasteret módosított a TechArt tuningcég a Porsche Macanon. A cél a sportosság fokozása, ami úgy tűnik sikerült is. Igen látványos a fehér bemutató-autó, amelyre nagy légbeömlőkkel tagolt lökhárítót szereltek szürke betétekkel.

Macan

A hátsó ötödik ajtóra szintén felszereltek egy légterelőt, rá a gyári darabra, ettől versenysportos a hangulat, amelyet tovább fokoz a diffúzorbetét a lökhárító alján, valamint a 2x2-es kipufogóvégkiosztás. természetesen nem maradtak le a küszöbidomok sem ? mindent a gyárival azonos minőségű PU-RIM műanyagból készítettek. A részletekre is ügyeltek, karbonmintás külső kiegészítőket ajánlanak, mint a tükörházak, légbeömlő betétek.

Macan chiptuning
Motortuningot minden modellhez kínálnak, a saját fejlesztésű Technotronic vezérlőegységüket szerelik be. A Macan S prémiuma az egység beszerelése után plusz 50 lóerő és 60 Nm (340 LE/460 Nm), a Macan Turbo szintén 50 lóerővel lehet gazdagabb (400 LE/550 Nm ), a Macan S Diesel többlete 42 lóerő és 90 Nm (258 LE/580 Nm). Emellett sportkipufogó kérhető, amely pillangószeleppel vezérelt.

Macan bőr

A futóművet szintén elektronikus modullal tuningolták, amellyel 20 mm-rel hasal lejjebb a kocsi. Felniből 21 vagy 22 colos darabokat javasolnak. Az utastérben azonnal feltűnő az új fekete-fehér bőrkárpitozás, az ülőrészeken steppel felületekkel. A bőrből a műszerfalra és az ajtópanelekre is jutott. Emellett új dekorelemeket, sportkormányt és alu-pedálokat kaphat a Macan.

Macan bőrkárpit