A Startech egyik kedvenc autója kétségtelenül a Range Rover, amin már szinte minden lehetséges változtatást kipróbáltak, kivéve a mostanit. A terepjáróból ugyanis egy olyan tuning pick-upot építettek, amivel építési törmeléket biztosan senki nem fog szállítani.

Első lépésként egy rövidebb tetőt kellett a kocsi tetejére applikálni, melyet egy kiszélesített C-oszloppal rögzítettek. A hátsó üléssor mögé került egy függőleges ablak és az így szabadon maradt csomagtartó-térből lett a tulajdonképpeni plató. Ez utóbbi 110 cm hosszú, ami a hátsó ajtó lenyitásával még 60 cm-el megtoldható.

Az új hátsó mellett egy erős widebody kit is felszerelése került, a frontot nappali fénysorokkal látták el, emellett új küszöbök, légbeömlők hátul pedig egy diffúzor is helyet kaptak. A kerékjáratokat 23 colos Monostar S felnik töltik ki 305/30-as gumikkal szerelve.

Ha valami kimondottan nehéz kerülne az autó rakterére, az 5 literes, V8-as, feltöltött motor 526 lóereje gondoskodik a határidős szállítások teljesüléséről.