AMTS VW Scirocco

Itt még magában a gépállat, várja új gazdáját

Már hagyományosan a Porsche Hungária aktív részvételével, a Porsche Pest átadószalonjában vehette át az AMTS idei nyereményautóját az a szerencsés, akinek kihúzták március utolsó előtti vasárnapjának délutánján a nyereményszelvényét. Persze akik újságíróként egybegyűltünk vártuk az embert, aki ennyire mákos, mert kíváncsiak voltunk rá, de nem sárgán, hanem együtt örülve vele.

Végül is milyen srác az a Jordán Tamás, aki 24 évesen élete első autóját annak köszönheti, hogy szereti a tuningot, kijött a legnagyobb honi autós-motoros kiállításra (az AMTS-re gondolunk) és egy kocsival gazdagabban mehetett haza? Ráadásul nem is akármilyen autóval, hanem a a tavalyi AMTS-en három nap alatt pimpelt kirakatgéppel, amelyen minden szakember úgy dolgozott, hogy "na ezen megmutatom mit tudok".

Nokta Balázs topmenedszer, businessman, showman, superman, batman

Nokta Balázs, az AMTS vezető koordinátora vázolja a helyzetet

Toporogtunk, a beígért szendvics helyett pogácsát túrva, és lesve ahogy a takarítónő nagy hamar még körbenyalja a kocsi körül a padlót és felszisszenve, ahogy neki koccantja a partvisnyelet a hátsó köténynek. Apám, szentségtörés na. És moccan a mutató, tíz óra, megjönnek a fejek, két srác, másnak fiatalember, az óvodásnak bácsi, szép egyenbézbólsapkában. Ki a sofőr, és ki a nyertes? Tényleg a tavalyi kocsit, a nyeremény EOS-t is sofőrrel vitték el, úgy látszik ez is hagyomány, mint autót sorsolni az AMTS-en.

Autó-átadós pózolás, mint a politikusok

Tamás a magasabb, haverok, barátja meg örülhet ha szeret vezetni, hogy elsőként nyomhatja a gázt, merthogy a nyertesnek még nincs jogsija. Úgy hiszem ez az autó elég lelkesítő ahhoz, hogy letegye érte. Persze felmerül a gyanú, hogy felejtő a jogsi, a kocsit feltolja a hasznaltauto.hu-ra, és elgazdálkodja azt a néhány millát, ami a gép piaci ára - ugye lehet benne több, de ki fizeti meg ma a tuningot a piacon? A választ tudjátok.

De öröm volt hallani, hogy nem a pénzt látja a kocsiban, az autót megtartja, most már legalább tényleg kapott egy lökést, hogy megtanuljon vezetni. Már ezért megérte tavaly megépíteni. Üdvözlünk a klubban! Amíg érik a jogsi, addig többen felajánlották a barátok közül, hogy tolja be a garázsukba a Scirocco-t, nehogy baja legyen. Néha átmehet beizzítani a hifit és megnézni a kilométerszámlálót! Gratulálunk Tamás még egyszer, leld sok örömöd a kocsiban és tedd le azt a jogosítványt!

Egyeztetés a forgalmi dolgaiban