A 2015-ös Autó, Motor és Tuning Show nemcsak arról lesz nevezetes, hogy ez lesz a tizedik, jubileumi kiállítás, hanem arról is, hogy a Tomracing Motorsport életre kelti Walt Disney meséjét, a Szépség és a Szörnyeteget.

Gyönyörű lányok és egy brutális aszfaltszaggató, a 2.700 lóerős Dragacs lesz a háromnapos kiállítás főszereplője. De az A pavilon 106-os standjáról nem hiányoznak majd a csapat driftautói, versenymotorjai és egy autószimulátor sem.



Az eseményen részt vesz a csapat valamennyi vezetője és versenyzője: Miklósy Tamás csapatvezető, Biel Richárd csapatkoordinátor, a háromszoros drift Európa-bajnok Kerényi Ádám, az Alpok-Adria és kétszeres magyar bajnok gyorsasági motorversenyző Gyutai Adrián, a dragsport hazai legjobbja Kohári Zoltán, a drift magyar bajnok Radák "Radír" János, a stunt magyar bajnok Kulman Miklós, a gyorsasági motorversenyző Kurucz Ferenc, valamint Gondos "Pyro" Tamás és Tápai Attila driftversenyzők.

A Tomracing teljes csapatával péntek reggel 10-kor találkozhattok A pavilon nagyszínpadján, de szombaton és vasárnap délben is nagy létszámban képviseltetik magukat ugyanitt.