A 76 garage is kint lesz az AMTS-en, és nagyon is ott a helyük. Homoki Zsolt meséli el a sztorijukat, és hogy mit fognak tenni idén az AMTS-en:

"Idén először leszünk kiállítók az amts-en, ahol, ha minden jól megy, 8-9 autót tudunk majd kiállítani a B pavilonban. Nagy titkot nem szeretnék elárulni, de annyi biztosra mondhatok, hogy nagyon ötletes, feltűnő standdal készülünk a nagy Bemutatkozásra...

76 Garage nevű klubunkat 2014-ben alapítottuk júniusban, 3-fővel, egy kellemes nyári beszélgetés eredményeként. Célunk, hogy összegyűjtsük Kecskemétről és vonzáskörzetéből az igényes, épített autók és a kulturált közlekedés kedvelőit. Törekszünk arra,hogy senki ne érezze magát kizárva köreinkből. Így jöhet hozzánk akármilyen stílusban épített autó, akár melyik márka képviselője, csak legyen igényes a kivitelezés és legyen hasonló gondolkodású a tulaj mint mi.

Jelenleg 11 taggal,17 autóval és egy kb 1700 like-al bíró facebook oldallal büszkélkedhetünk és azt is bátran kijelentetjük,hogy ezek a számok folyamatosan nőnek mind három esetben. Tavaly is szerveztünk már két mini meet-et,melyek a körülményekhez képest a lehető legsikeresebben alakultak.Idén szeretnénk fejlődni a rendezvények terén is. Négy rendezvényt szeretnénk összehozni, melyek közül az első Június 6.-án szombaton lesz,egy cruise night formájában."