A Carlex Design főleg luxusautók és sportkocsik utasterének átszabásával foglalkozik, ám most itt a Mercedes Sprinter-hez készített enteriőr-pakettjük.

Az Audi A6 Avant és a Nissan GT-R kabinjának átalakítása után a lengyelek most rendhagyó módon egy kisteherautó belterét csomagolták újra. A Sprinter rengeteg új - negyvenféle árnyalatban rendelhető - csúcsminőségű bőrrel bevont elemet kapott, kiegészítésként pedig fa, alumínium és finomcsiszolással kezelt fém elemek járulnak hozzá az exkluzív hangulathoz.

A stuttgarti dobozos utasterébe 6 vadonatúj ülés került, melyből négy a leválasztott hátsó traktusban kapott helyet. Ezenkívül újdonság még a pilótafülkétől független légkondi, az elektromos redőnyök, a repülőgépekre jellemző lehajtható asztalok, a légrugós felfüggesztés, a LED-es világítás, az óriási TV, a temérdek  LED kijelző, valamint az Audiophile multimédia-rendszer.

A kocsi legexkluzívabb fícsöre a padlók, az oldalfalak és a plafon 3 cm vastagságú gyapjú kárpitozása, amely rendkívüli komfortot és stílust kölcsönöz az utastérnek, a kiváló hangszigetelő tulajdonságáról nem is beszélve.

A lengyelek szokásukhoz híven a kocsi belső értékeire fókuszáltak, kívülről csak az egyedi felnik a sötétített ablakok és az új koptató árulkodik arról, hogy nem hétköznapi Sprinterrel van dolgunk.