Brabus tuning Mercedes GLA

A Brabus a Mercedes GLA kompakt SUV-hoz állított össze több lépcsős tuning csomagot. A kis csillagos SUV majd minden verziójához kínálnak tuningot. A GLA 250 négyhengeres turbómotorját a plug&play rendszerű PowerXtra B25 elektronikus egységgel izmosítják, amellyel a gyári 211 lóerőből 245 lóerő lesz, a nyomaték 350-ről 385 Nm-re nő. Százra 6,7 mp alatt gyorsul a kocsi.

Brabus Mercedes GLA tuning

A népszerű dízel változathot, a GLA 220 CDI-hez való ECO PowerXtra D3 doboz plusz 40 lóerőt ad (így lesz 210 loves a dízel), a nyomaték 410 Nm, a gyorsulás százra 8 mp-t vesz igénybe. De nézzük a finomságot a GLA AMG 45-öt, amely a tuning után 400 lóerőt és 500 Nm nyomatékot tud, ezzel százra 4,4 másodperc alatt gyorsul, a végsebessége 270 km/h.

Brabus tuning Mercedes GLA
Elektronikus dobozokon túl is ügyködött a tuningcég. Kínál rozsdamentes sportkipufogó-rendszereket a típushoz, van amely fojtószeleppel vezérelhető. És teljes optikai kitteket is, amelyek felszerelhetők az AMG verzióra is. A szettek része az első koptató, a hátsó diffúzor, a hátsó szárny, a ledes küszöbvilágítás.

Brabus tuning GLA

Felniként 18-tól 21 colos darabokat ajánlanak. A demókocsira 9x21 colos Platinum Edition felniket szereltek 255/30 R21 méretű gumikkal. A tapadást a szélesebb gumik mellett sportfutómű is szolgálhatja, új rugókat beszerelve 25 mm-rel csökkenthető a hasmagasság. Az utastérbe kormány, fadekorok, alu pedálok, szőnyeg garnitura, világító logós küszöbtakarók választhatók. 

Brabus tuning Mercedes GLA