A Lexus Európában nem számít túlságosan népszerű tuningalanynak, a tengerentúlon viszont annál inkább. Az amerikai Artisan Spirits előszeretettel készít karosszériacsomagot a japán luxusmárka modelljeihez. Legutóbbi munkájuk a ritkaságnak számító LFA átalakítása volt.

A Lexus szupermodelljének története a kétezres évek elejéig nyúlik vissza, amikoris Haruhiko Tanahashi egy mérnökökből álló csapatot trombitált össze, hogy kidolgozzák a Lexus történetének leggyorsabb és legkorszerűbb technológiára épülő sportkocsiját. Számos tanulmány megjelenése után végül 2010-ben gyártásba került a szériajárgány, amely az LFA elnevezést kapta.

A modellből mindössze 500 darab készült, ennek köszönhetően nagyon kevés tuningolt példány létezik belőle. Az Artisan Spirits matt fekete fóliázású fenevadja is egyedülállónak számít a világon.

A karosszériacsomag első koptatót, küszöbtoldatokat, oldalsó légterelő-uszonyokat, valamint hátsó lökhárító-bajszokat tartalmaz. A gyári görgőket egyedi, fényes feketére fújt, ezüst szegecsekkel díszített darabokra cserélték, melyek mögül vörös féknyergek kikandikálnak elő.

Az Artisan Spirits szakemberei csak a karosszériát piszkálták meg, a motortérben dübörgő 4.8 literes, 552 lóerős és 520 Nm nyomaték leadására képes V10-es erőforrás érintetlen maradt.