A Mercedes-tuner MEC Design alig több, mint egy éve rukkolt elő az E-osztály kupéjához egy brutális widebody-csomaggal, most pedig elkészítették a nyitható tetejű kivitel szélesítését is.

Az E-kabrio aerodinamikai-pakettje a Cerberus nevet kapta. A görög mitológia szerint Cerberus az a kétfejű kutya volt, amelyik az alvilág kapuját őrizte. Ha rápillantunk a fekete fényezésű germán bestiára, rögtön kiderül, honnan ered az elnevezés.

A kocsi brutális sárvédőív-szélesítéseket, vadonatúj, hatalmas légbeömlőkkel és LED-es nappali fénnyel ellátott első lökhárítót, diffúzorral kiegészített hátsó kötényt, küszöbtoldatokat, átalakított motorháztetőt, ajtópaneleket és csomagtérajtóra erősített légterelőt kapott.

A fentieken túl, a berlini tunerek szellőzőnyílásokkal tarkították a sárvédőíveket, amelyek a féktárcsák hűtését segítik elő. Újdonság még a négy kivezetéssel ellátott sportkipufogó-rendszer, valamint az ültetett futómű.

A MEC Design fekete zongoralakk betéteket és sportkormányt szerelt az utastérbe, a kárpitokat pedig Nubuk- és Alcantara-bőrre cserélték. A teljes átalakítás ára egyelőre nem publikus.