Az elsősorban amerikai járgányok tuningolásával foglalkozó GeigerCars legutóbb a Chevrolet Corvette Stingray-t vette kezelésbe, most pedig egy kompresszorral és külső kiegészítőkkel felturbózott Jeep Wrangler Sport-ot mutattak be.

A német tunerek Wrangler-hez készített teljesítménycsomagja a feltöltő mellett egyedi leömlőt, átprogramozott motorvezérlést, új intercooler-t, és négy kivezetéssel rendelkező, rozsdamentes acélból készült kipufogórendszert tartalmaz.

A terepjáró 3.6 literes V6-os erőforrása alapból 356 lóerős és 417 Nm nyomaték leadására képes. Az átalakításnak köszönhetően ez a kraft 80 lóerővel és 70 Nm-rel nőtt, azaz a motor 436 lovat és 487 Nm-t mozgósít.

A GeigerCars a Bilstein rugóstagok beépítésével 6.5 cm-rel megemelte a kocsi hasmagasságát, az eredeti felniket pedig 18 colos, feketére fényezett, króm szegecsekkel díszített darabokra cserélték, melyekre 305/70-es Mickey Thompson abroncsok kerültek.

Ami a külsőségeket illeti, a narancssárgára fényezett, fekete terepgumi-mintázattal díszített Wrangler Sport masszív, egy darab csőből hajlított vadrácsot, fém elülső védőlemezt és a szélvédő megóvására szolgáló, A-oszlopra erősített külső bukókeretet kapott, amelyen LED-es kiegészító fényszórók csücsülnek.

A németek a kocsi csomagtérajtajára egy speciális tartószerkezetet applikáltak, amely a pótkerék megtartásán túl egy víztartály tárolására is alkalmas. A felpaprikázott terepjáróért 64.200 eurót, azaz 20.5 millió forintot kér a GeigerCars.