A widebody-császár Prior Design, nem feltétlenül csak az autó külsejével foglalkozik, de az utasteret is előszeretettel szabja át. Legutóbbi komplett csomagjuk a Mercedes S-osztályhoz készült.

A krokodilbőr - vagy legalábbis a mintázata - használata az utóbbi időben népszerűnek mutatkozik a tuningcégek körében, elég csak a TopCar által felcicomázott Mercedes G65 AMG és Porsche Panamera belterekre, vagy épp a Carlex Design Porsche Cayenne-hez készült kabin-pakettjére visszagondolni.

Most a Prior Design belsőépítészei is ehhez a látványos megoldáshoz nyúltak és bőven használták belőle az S-osztály belterének átalakítása során. A stuttgarti luxusmárka zászlóshajójának fülkéje alapból sem mindennapi, a tuningcég pedig még tovább fokozta a fényűzést.

Az ülések, a kormány, a műszerfal, a középkonzol, az ajtókárpitok, illetve a csomagtér mind-mind csúcsminőségű krokodil- és marhabőr, valamint rombuszvarrott Alcantara borítást kaptak, egyedül a gyári fabetéteket és a szőnyegeket maradtak.

Természetesen a külcsín sem maradt érintetlen. A bodykit új, óriási légbeömlőkkel és masszív koptatóval ellátott első lökhárítót, küszöbtoldatokat, sárvédőívre erősített légterelő-betéteket, agresszív hátsó diffúzort és szolid légterelőt tartalmaz. A kiegészítők egy része szénszálas műanyagból készült.

A Prior Design különböző kivitelekben elérhető brutális, 22 colos Vossen könnyűfém felnikkel tette teljessé az összképet. A teljes pakett ára egyelőre ismeretlen, de jó eséllyel S-osztályhoz passzoló pénztárcákra lőtték be a szintet.