A luxustuner Mansory úgy döntött, hogy a Mercedes G63 AMG 6x6 után csúcsra járatja a fényűzést az alapból sem mindennapi Rolls-Royce Ghost Series II esetében is. A módosítások a karosszériát, az utasteret és a hajtásláncot egyaránt érintették. A végeredmény lenyűgöző lett.

A svájciak új bodykit-et kreáltak a méregdrága brit batárhoz, amely koptatóval és átalakított légbeömlőkkel ellátott első kötényt, küszöbtoldatokat valamint diffúzorral és különleges kialakítású dupla kipufogóvéggel megfejelt hátsó lökhárítót tartalmaz.

A pakett része még az egy darabból forgácsolt, aranyszínű Mansory felnik, melyeken elöl 265/35-es míg hátul 295/30-es abroncsok feszülnek. A svájciak egy új összekötő-rúddal ellátott automatikus futóműállító rendszert is telepítettek a Ghost-ba, amely 50 mm-rel képes megültetni a kocsit, alacsonyabbra helyezve annak súlypontját.

A járgány karosszériája különleges bronz-arany fényezést kapott. A külső színvilágra rímel az utastér is az újrabőrözött, rombuszvarrott fekete-barna ülésekkel, ajtókárpitokkal és az arany ajtókilincsekkel.

A Mansory a Ghost II alapvetően 570 lóerős és 780 Nm leadására képes, 6.6 literes ikerturbós V12-es erőforrását 652 paripára és 1050 Nm-re húzta. A motor megpiszkálásának köszönhetően a méregdrága sznobverda 4.3 másodperc alatt gyorsul százra, a végsebessége pedig 280 km/h.