Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A legfelső kategóriában munkálkodó német Wheelsandmore a kisebbik Lamborghinit vette kezelésbe. A YarroW névre keresztelt citromsárga kétüléses némi motorikus tuningot, futóművet, valamint természetesen egy garnitúra odaverős felnit kapott.

Az extra lóerőket elektronikai tuning, karbonból gyártott légbevezető rendszer és egy rozsdamentes kipufogó biztosítja, a mérvadó adatok pedig egészen 620 lóerőig és 785 Nm maximális nyomatékig kúsztak fel. A teljesítményt elől nyolc, hátul hatdugattyús fékek tartják kordában, 38 és 36 mm-es tárcsákkal, felnik terén pedig saját gyártmányú ultrakönnyű, 20 hüvelykes görgők kerültek felszerelésre, a kasztni színéhez választható peremekkel.

Bár a Gallardo gyárilag is az extrém alacsony hasmagassúgú autók közé tartozik, biztos, ami biztos alapon azért a futóművet is emberesen megültették. Hogy azért valamennyire megmaradjon a használhatóság is, egy speciális hidraulikus kontrollert gyártottak a típushoz, mely gombnyomásra akár 4.5 centit emel a kasztnin.

Külsőleg karbon légterelő toldat, diffúzor, valamint tükrök kerültek az autóra, bent pedig díszítés gyanánt használtak fel néhány táblát a kockásmintás anyagból. Az autó neve egyébként vélhetőn a Yellow Arrow – Sárga nyíl – kifejezések összevonásából született.