Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az idei évben már bemutattunk néhány, kimondottan a SEMA Show-ra készített Five Axis koncepciót. Mostani történetünkben ismét e lelkes csapat munkájáról egészen pontosan egy általuk kezelésbe vett Lexus GS 460-ról szolgálunk némi információval. Az autóhoz elkészített optikai változtatásokkal egy igen feltűnő jelenséget csodálhatott meg a kiállítás közönsége.

A GS 460 alaphelyzetben is igen mutatós darab, de a 20”-os felni garnitúrának, az ültetett és keményített futóműnek, a sport kipufogórendszer kivezetéseinek, illetve a kiszélesített karosszériának köszönhetően két fokkal agresszívebb külsőt kapott.

A teljesítmény változásáról egyelőre nincs információnk, bár valószínűleg a Las Vegas-t megjárt szerencsés tuning fanatikusok már többet tudnak.

Annyi azonban biztos, hogy valami indokolttá tette az autó alá szerelt, elől 355, hátul pedig 345 mm-es tárcsákkal szerelt fékrendszert.

Összességében egy impozáns szedánt ismerhettünk meg a GS-ben, azonban a SEMA Show igazi látványosságai mellett "csupán" egyszerű mellékszereplő lehetett a Five Axis koncepciója.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!